Deprecated: Required parameter $fingerprint follows optional parameter $port in /customers/b/e/4/stadservicegruppen.se/httpd.www/wp-content/plugins/updraftplus/addons/sftp.php on line 306 Deprecated: Required parameter $user follows optional parameter $port in /customers/b/e/4/stadservicegruppen.se/httpd.www/wp-content/plugins/updraftplus/addons/sftp.php on line 306 Deprecated: Required parameter $settings_values follows optional parameter $initial_value in /customers/b/e/4/stadservicegruppen.se/httpd.www/wp-content/plugins/updraftplus/addons/s3-enhanced.php on line 119 Om oss - Städservicegruppen
stadservicegruppen-logotyp-small

Om oss

Städservicegruppen erbjuder tjänster inom städning för att avlasta dig som kund så att du får mer tid över till annat. Vi är ett familjeföretag som värnar om att resultatet hos kund ska vara av hög kvalitet. För att uppnå rätt känsla av service och trygghet väljer vi vår personal med omsorg. Personalen måste brinna för att lämna efter sig ett arbete som kunden är nöjd över vare sig det är kontorsstädning eller hemstädning.

Vår personal är viktig för oss. Schyssta villkor och löner är en självklarhet för oss. Som ett familjeföretag vill vi ha en platt organisation där personalen är delaktiga i att driva företaget framåt. Transparens och kommunikation mellan oss och kunden är a och o.

Affärsidé

Vår affärsidé är enkel. Vi vill ha en ärlig och nära relation till våra kunder och erbjuda en avlastning i vardagen. Kvalitet, trygghet och hög service är våra ledord.

Vision

Vår vision är att du ska ha mer tid över till att driva din verksamhet, familjen, hobby eller andra saker som du känner att du vill hinna med. 

Våra kunder

Vår affärsidé är enkel. Vi vill ha en ärlig och nära relation till våra kunder och erbjuda en avlastning i vardagen. Kvalitet, trygghet och hög service är våra ledord.